Sportbege­leiding
met topresultaten

Sporten met je hond: wat is er nu mooier dan zo’n fenomenale samenwerking tussen dier en mens? Tegelijkertijd is het ook een uitdagende activiteit vol valkuilen. Wij denken graag mee om risico’s te minimaliseren en jullie samen nog sterker te maken.

Prestatie gedreven

Hoe presteer je als team het beste en hoe hou je daarbij de kans op blessures zo klein mogelijk? Ongetwijfeld zijn dit vragen waar je in de hondensport tegenaan bent gelopen.

Wij zetten graag onze kennis van fysiologie, biomechanica en trainingsleer in om jullie trainingen te optimaliseren, de kans op blessures te verkleinen en mythes rondom deze thema’s de wereld uit te helpen.

Zelf zijn wij regelmatig aanwezig bij diverse canicross, step/bikejöring en sledehondenwedstrijden. Is jouw hond actief in een andere sporttak? Ook dan ben je natuurlijk welkom bij ons.

Topsport

Een van de hoofdteams die wij begeleiden is het sleddog racing team Tartok Speed van Stefan en Ilse Donker. Met hun prachtige hounds behoren zij tot de wereldwijde top van de sledesport.

Naast het begeleiden van diverse teams organiseren wij tevens jaarlijks een aantal lezingen over een wisselend sportgericht onderwerp. Iets organiseren voor op jouw sportvereniging? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Lees wat dieren en hun baasjes van ons en onze aanpak vinden

Ontdek enkele hartverwarmende ervaringen van gewaardeerde klanten die de zorg voor hun geliefde dieren aan ons hebben toevertrouwd.