Even voorstellen

Maak kennis met ons toegewijde en deskundige team. Deze dierenliefhebbers staan klaar voor je maatje, maar we hebben meer te bieden dan alleen dierenliefde. Ons multidisciplinaire team heeft diepgaande kennis en expertise op vele gebieden van de diergeneeskunde en zijn bereid voor je harige vriend door het vuur te gaan, wat de zorgvraag ook is.

Drs. Willem
van Doesum

Drs. Willen van Doesum is niet zomaar een dierenarts, hij is de medeoprichter van Healthhoeve en een all-round professional in de diergeneeskunde. Hij beschikt over uitgebreide expertise van zowel de eerste- als tweedelijnszorg, met bijzondere specialisaties in chirurgie, orthopedie en het oplossen van uitdagende diagnostische puzzels.

Willem genoot zijn opleiding aan de gerenommeerde faculteit Diergeneeskunde in Utrecht, waar hij in 2015 succesvol zijn opleiding voltooide. Na zijn afstuderen, begon hij zijn carrière op de spoedafdeling van een vooraanstaande dierenkliniek in Amsterdam. De constante stroom van patiënten stelde hem in staat om zich snel te ontwikkelen tot ervaren (spoed)chirurg.

Om nog verder te kunnen groeien in zijn passie voor diergeneeskunde, ging Willem aan de slag als waarnemend dierenarts bij diverse dierenziekenhuizen. Hier vervulde hij verschillende rollen, waaronder spoedarts, chirurg en mentor voor beginnende dierenartsen. De zee aan ervaring die hij hier opdeed, vormde de basis voor zijn toekomstvisie: het oprichten van Healthhoeve, samen met zijn vrouw Cynthia.

Ook zijn vrije tijd besteed Willem graag aan dieren. Zo is hij een fanatiek Canicrosser. Tijdens deze geweldige samenwerking tussen mens en hond, sprint hij samen met zijn viervoeter door de bossen.

Cynthia
van Doesum

Cynthia is niet alleen de CEO van Healthhoeve, ze is ook een veterinaire revalidatiedeskundige. Daarnaast ondersteunt ze Willem bij operaties en is ze gespecialiseerd in de omgang met angstige en agressieve honden en katten.

De roots van Cynthia liggen in de paardensport. In 2009 rondde zij de opleidingen Horse & Health en Beroepstrainer Renpaarden met succes af. Al tijdens haar studie koos Cynthia ervoor voornamelijk in het buitenland te gaan werken om ervaring op te doen bij diverse grote namen in de paardensport.

Zo heeft zij zes jaar op de renstal van de 18-voudig Duitse kampioenstrainer, Christian Freiherr von der Recke gewerkt. Hier combineerde zij haar rol als ruiter met de verantwoordelijkheid voor de gezondheid van de paarden.

Tijdens het buitenlandse avontuur deed Cynthia ook ervaring op als dressuurruiter en was zij werkzaam als bedrijfsleider van een internationale spring- en therapiestal. Uiteindelijk begon ze als zelfstandige, waarbij zij zich richtte op het begeleiden en trainen van ‘probleempaarden’.

Terug in Nederland begon Cynthia, naast haar eigen bedrijf, een nieuwe carrière als paraveterinair bij een gezelschapsdierenkliniek. Vanuit deze werkzaamheden breide haar revalidatiewerkzaamheden zich uit met naast de paarden ook de gezelschapsdieren. Om zich hier verder in te ontwikkelen heeft ze diverse opleidingen gevolgd waaronder fysiotherapie, musculoskeletale echografie, en de minor sportfysiotherapie.

Tevens is ze op de Faculteit Diergeneeskunde Gent aan het doorleren in de richting van dierfysiotherapie.

De combinatie van haar ervaring en opleidingen hebben Cynthia tot een revalidatiedeskundige gemaakt. Cynthia is altijd actief bezig met (bij)scholingen en extra opleidingen om haar kennis up-to-date te houden en zich te blijven ontwikkelen

In haar vrije tijd is Cynthia actief in de barrel racing,- en sledehondensport.

Drs. Yvonne
Thoonen-Roefs

Senior dierenarts

Yvonne heeft zich als dierenarts verder gespecialiseerd in de tandheelkunde. Ze is daarnaast een zeer ervaren allround dierenarts en vindt het belangrijk om een goede band op te bouwen tussen haar, de eigenaar en het dier.

Ilse
Donker

Coördinator en revalidatie-ondersteuner

Ilse zit al van jongs af aan in de (slede)hondensport. Ze heeft samen met haar man Stefan een sledehondenteam waarmee zij op WK-niveau presteren. Naast het coördineren van ons team helpt zij mee als revalidatie-ondersteuner.

Ze leidt de voedingsconsultaties, voert aanvullende behandelingen uit en staat ook voor je klaar voor sportgericht advies.

Desiree
Pellen

Hoofdparaveterinair

Desiree heeft al heel wat jaren ervaring als paraveterinair en is dan ook onze hoofd-paraveterinair. Desiree zal je waarschijnlijk ook al aan de telefoon gesproken hebben. Desiree ondersteunt onze dierenarts met het afnemen van bloed, het assisteren bij operaties, het zorgen voor de opnamepatiënten en nog veel meer. Zij houdt het overzicht in de kliniek zodat het dagelijkse werk soepel blijft lopen.

Je zal haar ook tegenkomen wanneer je dier een gebitsbehandeling nodig heeft. Desiree voert deze behandeling in samenwerking met de dierenarts uit.

Didi
Hermkes

Paraveterinair

Didi is ons jonge talent, ze is ontzettend gedreven en wilt dan ook verder leren om dierenarts te worden. We hopen natuurlijk dat ze voorlopig gezellig bij ons blijft werken maar duimen ook met haar mee dat ze toegelaten wordt tot de dierenarts opleiding.

Ze heeft een extra focus op de röntgenologie en zorgt ervoor dat je dier gerustgesteld wordt tijden het maken van röntgenfoto`s.

Rianne
Hensgens

Senior paraveterinair

Rianne heeft vele jaren ervaring als paraveterinair maar is daarna de opleiding gaan volgen tot (humane) operatie-assistente. Toch miste ze de dieren en besloot ze gelukkig om te reageren op onze vacature.

Rianne haar focus ligt op chirurgie en anesthesie. Zij zal zich in de toekomst daar steeds meer in gaan specialiseren

Aymee
Francken

Verzorgster paarden

Aymee ondersteund ons in de weekenden en schoolvakanties met de verzorging van de paarden en van onze konijnen. Ze is heel gemotiveerd en precies in haar werk. Ze past daarmee uitstekend bij de rest van ons team.

René
Falize

Verzorgster paarden

René is een ervaren springruiter en leidt thuis haar eigen stal. Naast haar werkzaamheden thuis helpt ze ons met de verzorging van de (revalidatie)paarden. René is een echte paardenvrouw en is breed inzetbaar.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Diensten

voor alle

dieren

Van schattige kitten tot krachtige Pittbull en van piepklein konijntje tot de meest majestueuze merrie. Het maakt niet uit of je maatje groot of klein, onbevreesd of angstig is, elk dier verdient de beste zorg en een tweede kans op geluk.

Bij Healthhoeve hebben we daarom experts klaarstaan voor elk soort dier en ontvangen we jullie altijd met open armen.