Lees wat dieren en baasjes van ons en onze aanpak vinden

Ontdek enkele hartverwarmende ervaringen van gewaardeerde klanten die de zorg voor hun geliefde dieren aan ons hebben toevertrouwd.

Mevr. Vogelzangs & Guusje

In 2022 kreeg mijn dwergpoedeltje Guusje te maken met een ernstige gezondheidskwestie. Het was op vrijdagavond, na zes uur, toen Guusje plotseling begon over te geven en bloed in haar ontlasting had. Gelukkig had ik het telefoonnummer van Willem via een vriendin ontvangen, want we zaten eerst bij een andere dierenarts.

Willem stond meteen klaar om Guusje te onderzoeken en de nodige medicatie voor te schrijven, waarna ik haar weer mee naar huis kon nemen. Maar op zaterdag verslechterde de situatie van Guusje helaas: ze weigerde te eten en de medicatie in te nemen.

Na opnieuw met Willem gebeld te hebben, konden we op zondagochtend al bij hem terecht. Uit het bloedonderzoek dat hij uitvoerde, bleek dat Guusjes toestand verslechterde en Willem stelde daarom voor haar op te nemen om te kunnen helpen met eten. Die avond al ontving ik tot mijn grote vreugde foto’s van Guusje waarop te zien was dat ze aan het eten was en zelfs al met Willem, zijn zoon en een andere hond had gespeeld.

Hoewel het beter leek te gaan, werden op maandag nog meer tests uitgevoerd. Na een echo bleek dat Guusje een obstructie in haar buik had en daarom direct door Willem geopereerd moest worden om het probleem op te lossen. De situatie was echter kritiek en het was 48 uur nagelbijten of ze het zou redden.

Willem was fantastisch in het begeleiden en informeren van ons tijdens deze moeilijke periode. Toen ik voorstelde om de nacht bij Guusje door te brengen, stemde hij daar ook direct mee in.

Het was niet alleen de medische zorg die indruk op mij maakte, maar ook de persoonlijke aandacht en zorg die Willem aan Guusje en aan mij gaf. Zijn openheid over Guusjes toestand, samen met zijn immense toewijding, gaf mij het vertrouwen dat ik nodig had.

En de verbazingwekkende zorg hield niet op bij deze ene gebeurtenis. Toen Guusje opnieuw te maken kreeg met een medische uitdaging door een bijtwond, stond Willem weer direct klaar om te helpen. Ook tijdens dit hele proces heeft hij Guusje en mij continu begeleid en geïnformeerd.

De zorg die Healthhoeve biedt is van ongekende kwaliteit en de persoonlijke aandacht is van een niveau dat ik bij geen andere dierenkliniek heb gezien. Het is alsof je een toegewijde arts hebt die zowel voor je huisdier als voor jou klaarstaat. Onze ervaring met Willem was ronduit uitzonderlijk en we zijn hem eeuwig dankbaar voor het herstel van Guusje.

Als je op zoek bent naar niet alleen professionele zorg voor je huisdier, maar ook naar mededogen en begrip voor jou als eigenaar, dan is Healthhoeve ongetwijfeld de juiste plek.

Sofie Leerschool & Kenzo

Ik ben uiterst tevreden over Healthhoeve vanwege hun uitzonderlijke hulp bij de gezondheid van onze hond Kenzo. Kenzo had al anderhalf jaar last van zijn poot en andere dierenartsen konden niet achterhalen wat er mis was.

Uiteindelijk leidde een verwijzing van Willem tot een afspraak met zijn vrouw Cynthia, die eindelijk ontdekte wat Kenzo mankeerde. Dit was een enorme opluchting voor ons, omdat we tot dan toe in onze zoektocht enorm veel tijd en geld hadden geïnvesteerd, zonder resultaat.

Wat ook geweldig is, is dat onze hond moeilijk kan zijn in de omgang. Bij Healthhoeve houden ze volledig rekening met zijn gedrag en doen er alles aan om hem gerust te stellen. Hij gaat daarom graag naar deze dierenkliniek, waar dat bij andere dierenartsen juist problematisch was.

Toen Kenzo een operatie nodig had, mochten we zelfs bij hem blijven. Vanaf het onder narcose brengen tot de operatie zelf en het ontwaken. Voor Kenzo was dat een grote geruststelling.

De betrokkenheid van Cynthia en Willem is geweldig. Ondanks dat het voor ons een flinke rit is naar Healthhoeve, ongeveer drie kwartier, is het absoluut de moeite waard. We vertrouwen onze hond volledig aan hen toe en ook Kenzo voelt zich er fijn, daarom rijden we graag dat extra stukje.

Wendy van der Helm & Boykie

Mijn hond Boykie is patiënt bij Healthhoeve en ik kan met zekerheid zeggen dat ze er alles aan doen om de beste zorg te bieden. Wat me vooral opviel, is de tijd die ze nemen. Ze hebben begrip voor de behoeften van zowel de hond als de eigenaar. Ze luisteren aandachtig en passen de behandeling aan op wat het beste is voor de hond.

Wat Healthhoeve onderscheidt van andere dierenartsen is hun toewijding om tijd vrij te maken. Ze creëren geen gehaaste sfeer, waar je voelt dat je moet vertrekken omdat de volgende patiënt al wacht. Bij Healthhoeve krijg je echt het gevoel dat ze de tijd nemen om je hond te begrijpen en te behandelen. Dat is voor mij van onschatbare waarde.

Het enige minpuntje dat ik kan noemen, is dat er aanvankelijk slechts één dierenarts was. Dit kan lastig zijn als je naar een andere praktijk moet omdat de dierenarts bijvoorbeeld op vakantie is. Vooral als je een gevoelige hond hebt, zoals de mijne. Toch heb ik gehoord dat ze inmiddels een nieuwe dierenarts hebben aangetrokken, wat hopelijk dit kleine ongemak in de toekomst zal verhelpen.

Al met al ben ik ontzettend tevreden met Healthhoeve en ben ik dankbaar voor de persoonlijke aandacht en zorg die ze bieden.

Petra van Well & Minoes & Pascha

Mijn ervaring met Healthhoeve is zeer positief. Willem neemt echt de tijd voor alle dieren en is uitzonderlijk zorgzaam. Hetzelfde geldt voor Cynthia. Ook nu de praktijk groeit en ze het drukker hebben, blijft de persoonlijke aandacht en tijd die de dieren krijgen hetzelfde.

Ik ben weleens bij een andere dierenarts geweest en daar ben je gewoon maar een persoon met een dier. Bij Healthhoeve voelt het totaal anders. Je krijgt hier persoonlijke aandacht en Willem behandelt je dier alsof het zijn eigen huisdier is.

Kortom, het team van Healthhoeve levert zorg van de hoogste kwaliteit. Wil je dat je huisdier is de beste handen is, dan kan ik deze kliniek zeker aanbevelen.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Diensten

voor alle

dieren

Van schattige kitten tot krachtige Pittbull en van piepklein konijntje tot de meest majestueuze merrie. Het maakt niet uit of je maatje groot of klein, onbevreesd of angstig is, elk dier verdient de beste zorg en een tweede kans op geluk.

Bij Healthhoeve hebben we daarom experts klaarstaan voor elk soort dier en ontvangen we jullie altijd met open armen.