Krachtige

honden­rassen

krijgen bij

bij ons daad-

krachtige

zorg

Ben jij het trotse baasje van een sterke hond? Dan heb je vast al eens te maken gehad met de vooroordelen die de ronde doen over deze hondenrassen. Bij Healthhoeve hebben de krachtige viervoeters echter een speciale plek in ons hart. Wij begrijpen deze unieke dieren en hebben een werkwijze die aansluit op hun speciale behoeften.

Sterke hondenrassen hebben gewoon wat extra liefde nodig.

In de wereld van honden is er vaak een verkeerde indruk van de sterke rassen. Je hebt vast al eens meegemaakt dat anderen je hond intimiderend vinden. Misschien is je viervoeter zelfs al eens geweigerd bij een andere dierenartspraktijk.

Bij Healthhoeve weten wij uit persoonlijke ervaring dat sterke hondenrassen juist ontzettend lieve en aanhankelijke honden zijn. Bij sommige rassen zien wij vaker wat onzekerheid naar vreemde mensen toe, die met een juiste benadering geheel weggenomen kan worden. Ons team begrijpt de speciale behoeften van jouw hond en houdt daar te allen tijde rekening mee. Op die manier creëren wij een vertrouwensband met jouw viervoeter.

Ben jij de trotse eigenaar van bijvoorbeeld een pitbull, stafford, bully-breed, boerboel, ridgeback, herder, cane-corso, bull mastiff, wolfhond, sledehond of zelfs van een grote hond zoals een Deense dog of Berner sennenhond? Dan zijn jullie van harte welkom in onze kliniek.

Healthhoeve hondenrassen

Werkwijze

Stap bij ons binnen en ervaar de rust en de persoonlijke touch van onze privékliniek. Je zult merken dat al onze collega`s helemaal gek zijn van sterke hondenrassen.

Onze dierenarts Willem heeft speciaal extra scholing gevolgd in de gedragskunde en weet zelfs de “moeilijkste” honden binnen korte tijd gerust te stellen.

Zeker bij sterke hondenrassen zien wij vaak dat er een krachtige band is tussen hond en eigenaar. Jij mag je trouwe vriend daarom zoveel mogelijk bijstaan tijdens de behandeling. Ook zorgen wij voor een fijne afleiding in de vorm van een snack of speeltje en nemen wij alle nodige maatregelen ten aanzien van pijnbestrijding.

Maar onze specialisatie in de sterke rassen reikt verder dan enkel het gedrag van deze prachtige beesten.

We begrijpen ook dat het bijzondere dieren zijn die op het gebied van zorg speciale behoeften hebben. Dankzij de kennis en ervaring van ons team kunnen wij zorg leveren die naadloos op deze behoeften aansluit.

De kliniek

Binnen een kliniek kan de confrontatie met vreemde mensen of dieren een oorzaak zijn van angst. Daarom proberen we dat bij Healthhoeve zoveel mogelijk te vermijden. Zo hebben wij geen balie of gezamenlijke wachtkamer en krijgt jouw trouwe vriend altijd dezelfde dierenarts te zien. Blijft je hond een keer bij ons slapen voor bijvoorbeeld een operatie? Dan krijgt je hond een eigen zuster.

Onze spreekkamer is lekker ruim, waardoor je viervoeter zich niet snel in het nauw gedreven zal voelen. Natuurlijk krijgt deze van ons uitgebreid de kans om er lekker rond te snuffelen en vertrouwd te raken met de nieuwe omgeving.

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Ons verhaal

Ontdek het ontroerende verhaal achter Healthhoeve: een kliniek die geboren is uit onvoorwaardelijke dierenliefde.

Misschien ben je al bekend met de gezichten achter Healthhoeve, Cynthia en Willem, maar de ware drijvende kracht achter onze kliniek zijn twee bijzondere dieren: Liberty en Noa. Deze special wezens hebben Healthhoeve gevormd tot wat het nu is: een toevluchtsoord waar dieren altijd op de eerste plaats komen.

Jouw dier onze zorg

Bij Healthhoeve is jouw dier onze zorg. We begrijpen dat je dier een belangrijk lid van het gezin is en dat jullie een unieke band hebben. Daarom zijn we vastbesloten om voor je maatje door het vuur te gaan. Dat doen we niet alleen op het gebied van geneeskundige zorg, we bieden

ook een warme en ondersteunende omgeving waar je harige vriend zich op het gemak kan voelen. Kom langs voor een consult en ervaar het zelf.