Alle huisdieren zijn bij ons meer dan welkom

Of jouw maatje nu groot of klein is, bij Healthhoeve zijn alle soorten huisdieren welkom. Van trouwe honden tot ondeugende katten en knuffelbare konijnen, ons team heeft kennis van vele diersoorten, waardoor je met een gerust hart kunt rekenen op onze toegewijde zorg.

Voor elk dier is speciale aandacht

Elk dier dat onze kliniek binnenwandelt, krijgt dezelfde liefdevolle en toegewijde aandacht, ongeacht het soort, ras of verleden van jouw huisdier. Ook kun je vertrouwen op de uitgebreide kennis van ons team, wat voor dier je ook bij ons langsbrengt.

Niet elk dier is hetzelfde. Gelukkig begrijpen onze dierenartsen dat als geen ander. Buiten kennis van verschillende diersoorten, is een behandelplan op maat van onschatbare waarde. Daarom leren we jouw maatje graag écht kennen tijdens een uitgebreid consult en zal het zorgplan dat we uiteindelijk creëren naadloos aansluiten op de individuele behoeften van je beestje, wat voor soort dier dat ook mag zijn.

Dierenarts huisdieren

Eenvoudig een
afspraak plannen

Of het nu gaat om een medische behandeling, preventieve zorg, een jaarlijkse gezondheidscontrole of gewoon een knuffel en een aai, wij staan klaar voor je huisdier en jou. Plan eenvoudig online een afspraak in en ervaar het zelf.

Specialisatie

in sterke

hondenrassen

Als eigenaar van een sterke hond heb je vast al eens meegemaakt dat je viervoeter door anderen niet begrepen wordt. Je trouwe vriend wordt bijvoorbeeld bestempeld als agressief, terwijl dit gedrag slechts een uiting is van angst of onzekerheid.

Bij Healthhoeve hebben we een zwak voor deze prachtige beesten. We weten dat jouw maatje gewoon wat extra aandacht nodig heeft en ook op het gebied van zorg kennen we dankzij onze specialisatie de bijzondere behoeften. Je viervoeter en jij zijn meer dan welkom in onze kliniek.

Lees wat dieren en hun baasjes van ons en onze aanpak vinden

Ontdek enkele hartverwarmende ervaringen van gewaardeerde klanten die de zorg voor hun geliefde dieren aan ons hebben toevertrouwd.